Fri frakt vid 2000:- / Fri leverans Ljung & Annelund

Forever Marine Mask

  • 230 kr

BeställningsvaraGe din hud en riktig djuprengöringUnderbar ansiktsmask som gör huden fräsch och smidig igen. Med naturliga havsmineraler från alger, hudvå

I lager.
Dela

Beställningsvara

Ge din hud en riktig djuprengöring

Underbar ansiktsmask som gör huden fräsch och smidig igen. Med naturliga havsmineraler från alger, hudvårdande Aloe vera, återfuktande honung och mjukgörande gurka.

För vem?

Efter en lång arbetsdag på kontoret, eller efter en aktiv dag utomhus, kan din hud kännas både torr och livlös. Då kommer Forever Marine Mask™ väl till pass. Det här är en produkt för alla som vill unna sin hud en riktig djuprengöring.

 

Du får:

  • en effektiv och skonsam djuprengöring

  • ett rent och lent resultat

  • Ingredienser som vårdar, mjukgör och återfuktar

  • en lättapplicerad produkt för alla hudtyper

Rengör och återfuktar

Med hjälp av två sorters absorberande lerarter, bentonit och kaolin, rengör Forever Marine Mask™ på djupet.  Samtidigt återställs hudens balans med hjälp av vårdande algextrakt, återfuktande och mjukgörande honung samt uppfriskande och stärkande rosmarin. Här finns också vår Aloe vera, utvald för sina hudvårdande, mjukgörande och fuktighetsbevarande egenskapers skull.

Vårdar och skyddar

Forever Marine Mask™ innehåller också gurka som hjälper till att göra din hud mjuk och len igen. Vitaminerna A, C och E bidrar också med sina hudvårdande egenskaper, liksom natriumhyaluronat som också är en effektiv fuktbevarare. Och till sist, glycerin som skyddar din hud.

Ett rent och lent resultat

Forever Marine Mask™ har en behaglig konsistens som gör den enkel att applicera. Låt masken verka i 15–20 minuter, skölj av och njut sedan av en hud som känns ren, fräsch och smidig igen. Unna din hud en riktig djuprengöring, en eller ett par gånger i veckan. Du är väl värd det.

Forever Marine Mask™ tilldelades bedömningen EXCELLENT i dermatologiska tester utförda av Dermatest®.

113gr