Forever Bee Propolis

396 kr

Beställningsvara (1 på lager),

Direkt från bikupan till din tjänst

Populärt kosttillskott med propolis – en riktig biprodukt. Producerad av bin och uppskattad av människan ända sedan antikens dagar.

För vem?

Forever Bee Propolis™ passar alla, speciellt de som är nyfikna på att prova ett modernt kosttillskott med gamla traditioner. Många känner till propolis som en populär vårdande ingrediens i hudvårdsprodukter, här finns chansen att även prova propolis som kosttillskott.

Du får:

  • propolis av högsta kvalitet

  • 500 mg propolis/tablett

  • tabletter som kan tuggas

  • ett modernt kosttillskott med gamla anor

Vad är propolis?

Propolis är ett ämne som bina använder för att skydda sin kupa från orenheter. Redan de gamla grekerna var välbekanta med propolis, och det sägs också vara från dem som namnet kommer: pro polis = framför staden. Propolis består i huvudsak av hartser och vax från trädens knoppar och kåda från gran och tall, men den exakta kemiska sammansättningen av propolis kan variera beroende på var i världen bina bor och vilka växter de har tillgång till.

Skördas med omtanke

Bina samlar in ingredienserna på sina flygturer och omvandlar dem sedan till propolis som de stryker ut i sin bikupa. För att inte förstöra balansen i bikupan skördas endast cirka 80–100 gram propolis per bisamhälle och säsong. Och för att försäkra oss om en bra produkt, samlas Forevers propolis in med hjälp av speciella insamlingsredskap.

Ett kosttillskott med anor

Ända sedan tidernas begynnelse har människor i olika kulturer världen över använt sig av propolis direkt från bikupan. Idag är det lite enklare: en tablett Forever Bee Propolis™ ger dig hela 500 mg propolis. Alla våra biprodukter är oerhört uppskattade av människor över hela världen sedan många år tillbaka. Vi använder endast den finaste råvaran och du kan vara säker på att Forever Bee Propolis™ är behandlad med allra största omsorg, hela vägen från bikupan till färdig produkt.

 60 tabletter (vardera 500 mg propolis)