Forever Pomesteen Power

329 kr

Beställningsvara (1 på lager)

En härlig vitamin C boost

Fruktig och god dryck med Aloe vera och en utsökt blandning av koncentrerad juice från granatäpple, päron, mangostan, hallon, björnbär och blåbär.

För vem?

Forever Pomesteen Power™ passar alla som uppskattar ett kosttillskott med god fruktig smak. Passar utmärkt på frukostbordet, till exempel.

 

Du får:

  • juice från granatäpple, päron, mangostan, hallon, björnbär och blåbär

  • högklassig, handplockad Aloe vera

  • Vitamin C som bidrar till immunsystemets normala funktion

  • god, fruktig smak i en smidig portionsförpackning

Vitamin C

Antioxidanter bidrar till att skydda kroppens celler mot oxidativ stress. En slurk (30 ml) Forever Pomesteen Power™ ger dig ca 30 % av ditt dagsbehov av vitamin C, en välbekant antioxidant. Vi kan dessutom inte bilda vitamin C själva, utan måste få i oss den via ett dagligt intag av exempelvis frukt och grönsaker. Vitamin C bidrar bland annat till att minska trötthet och utmattning, samt till immunsystemets normala funktion.

Forevers Aloe vera

Förutom juicekoncentrat från granatäpple, päron, mangostan, hallon, björnbär och blåbär innehåller Forever Pomesteen Power™ vår Aloe vera.  När Aloe veran är perfekt mogen plockas den för hand. Vi använder endast den finaste innergelén som stabiliseras i vår unika patenterade process innan den tar plats i Forever Pomesteen Power™.

En utsökt kombination

Tillsammans ger dessa ingredienser en dryck med god, exotisk smak som uppskattas av de allra flesta. Serveras med fördel väl kyld. Prova den gärna som en fräsch och fruktig start på din dag!

473ml