Forever Epiblanc

204 kr

Beställningsvara (1 på lager)

Jämnar ut, ljusar upp och motverkar pigmentfläckar

Ge din hud ett klarare och ungdomligare utseende med Forever Epiblanc™. Innehåller bland annat Aloe vera, vitamin E och naturliga växtextrakt.

För vem?

Forever Epiblanc™ är till för alla som drömmer om en jämnare hudton med ett klarare och mer ungdomligt utseende. Vem gör inte det? 

 

Du får:

  • Aloe vera och vitaminerna C och E

  • naturliga växtextrakt

  • en varsam utjämning av din hudton

  • ett klarare och ungdomligare utseende

Hudens utmaningar

En ungdomlig hud med jämn färgton är inte alla förunnat. Inte så konstigt kanske, eftersom vi varje dag utsätts för stress, luftföroreningar, väder och vind som har en negativ påverkan på vår hud. För mycket sol kan till exempel ge oss pigmentfläckar, eller hyperpigmentering som det också kallas. Forever Epiblanc™ är en gel som motverkar hyperpigmentering. Den jämnar varsamt ut färgtonen, samtidigt som den förhindrar uppkomsten av nya fläckar.

Vad är hyperpigmentering?

Mörka hudfläckar, så kallad hyperpigmentering uppstår när melanin (pigmentet som ger din hud, ditt hår och dina ögon sin naturliga färg) överproduceras i ett särskilt område på huden. Orsakerna kan variera, till exempel solexponering, genetiska faktorer, ålder, hormonförändringar, medicinering och graviditet.

Fina ingredienser till din tjänst

Basen i Forever Epiblanc™ är vår Aloe vera, utvald för sina hudvårdande, mjukgörande och fuktighetsbevarande egenskapers skull. Här finns också naturliga växtextrakt: arbutin som utvinns ur mjölon och har en uppljusande effekt på huden och Rumex occidentalis, en art av skräppa som både vårdar och lugnar din hud. Glycerin skyddar din hud och hjälper den bevara sin fuktighet och vitaminerna C och E är välkända hudvårdare. Tillsammans bildar de en pålitlig produkt som är som allra mest effektiv när den appliceras direkt på dina pigmentfläckar. Och kom ihåg att använda solskyddsfaktor, så att du skyddar dig mot nya pigmentfläckar.

Forever Epiblanc™ tilldelades bedömningen EXCELLENT i dermatologiska tester utförda av Dermatest®.

28,3gr