certifierad ehandel
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Payson Payment with Swish
Snabb kundtjänst / Snabb leverans / Lägre priser istället för fri frakt

Priimas färskfoder

|16/12, 2020

Priimas färskfoder

Priima är ett fryst hundfoder, som tillverkas av svenska, utvalda råvaror av högsta kvalité. Vi har tillverkat färskfoder i över 30 år och strävar efter att göra ett foder anpassat till hundens behov, för friska och starka hundar.

Priima är framtaget i samråd med erfarna hunduppfödare och används av de som ställer stora krav på sina hundars kondition, prestationsförmåga och avelsresultat.
Priimas frysta hundfoder är tack vare sin allsidiga och dietiskt riktiga sammansättning lämpat som helfoder till såväl, valpar, digivande tikar som vuxna hundar. Färskfoder från Priima är särskilt lämpat för aktiva hundar, såsom brukshundar, jakthundar, slädhundar och kapphundar. Priimas frysta hundfoder är portionsförpackat i 1kg korvar, färdigt att användas och ska inte kokas.

Priimas frysta hundfoder görs huvudsakligen av nöt- och kycklingkött, som kommer från svensk livsmedelsproduktion, samt fisk och ris. Allt av högsta kvalitet. Allt utom riset är Svenskt.
Det är nyttigt och vänligt för hundens mage eftersom proteinet inte är upphettat. Detta gör att råvarorna i vår skonsamma tillverkningsprocess, kan behålla såväl aminosyror, vitaminer som smaker. Hundägare som använder Priima uppskattar vår kvalitet, och upplever att hundarna har ett mycket gott hälsotillstånd.

"Många hundar får för dålig föda för att orka jaga på topp. Vanligt torrfoder räcker inte. Minst 75% av riktig jakthundsmat ska vara kött och inälvor." - Chefsveterinär Örjan Lundell vid Sollefteå Djursjukhus

"Att ge färskfoder eller hemlagad hundmat helt eller delvis under dräktigheten minskar risken betydligt för allergisk hudsjukdom ( Atopisk dermatit ) på valparna. - Källa: Vet Dermatol 2007 okt. :309-15, Nödtvedt A, Bergvall K, Sallander M, Egenvall A, Emanuelsson U, Hedhammar A.