Kyckling och Potatis valp

  • 490 kr
Dela

Beställningsvara

Kyckling & Potatis för valpar av alla raser. Är ett högklassigt valpfoder för valpar i alla storlekar och digivande tikar. 

Den lilla foderkulan är lätt att äta och den höga energihalten hjälper din valp att växa till en stark och aktiv vuxen hund. 

Receptet har utvecklats utifrån de senaste forskningsrönen och i det har tillsatts laxolja för att stöda din valps kognitiva utveckling, främja ögonens hälsa och upprätthålla hudens och pälsens välmående. 

Rätt proportioner av kalcium, fosfor och viktiga vitaminer stöder en normal utveckling av den lilla valpens benstomme.

Energihaltig valpmat främjar tikarnas mjölkproduktion och passar således också utmärkt för dräktiga eller digivande tikar. 

Maten kan användas redan från och med den andra tredjedelen av tikens dräktighet genom att tillsätta valpmat i tikens normala mat. 

I slutet av dräktigheten kan valpmaten ersätta tikens normala mat helt och hållet.  

Tikar och valpar behöver köttrik mat i sin matskål, och därför är den första och viktigaste ingrediensen i PrimaDog-helfoder alltid kött. 

Proteinkällan i detta helfoder är delikat och lättsmält kyckling. 

Som fiber- och kolhydratkällor har vi använt potatis, majs och äpple. 

PrimaDog helfoder är helt fria från vete för din hunds bästa.

I PrimaDog-helfoder ingår hela den nordiska naturens superfood-spektrum, så att din hund får alla de vitaminer, mineralämnen och antioxidanter den behöver: 

Hjortron, lingon, havtorn och dill – bland annat för att stärka motståndskraften. 

Det Yucca schidigera-extrakt som tillsatts i receptet hjälper att minska lukten från avföringen och dämpa inflammationstillstånd i led- och rörelseapparaten. 

MOS- och FOS-prebiotika stöder de goda tarmbakteriernas tillväxt och främjar det helhetsmässiga välmåendet för din hunds matsmältningskanal. 

Produkten innehåller inte färgämnen, konstgjorda smakämnen eller genmodifierade råvaror. 

Produkternas höga kvalitet garanteras med hjälp av kvalitetssäkringsprogrammen ISO 9001 och HACCP.

Vikt: 10kg

Produktinformation