certifierad ehandel
  • <a id="celink997" href="http://www.ehandelscertifiering.se/">certifierad ehandel</a> <script src="https://www.ehandelscertifiering.se/lv6/bootstrap.php?url=www.tassgott.se&amp;size=80px&amp;lang=sv&amp;autolang=off&amp;grayscale=&amp;opacity=&amp;shadow=&amp;nr=997" defer="defer"></script>
Fri frakt vid 2000:- / Fri leverans Ljung & Annelund

Om InNordic.

Om Innordic


Innordic är marknadsledande när det gäller de senaste och mest innovativa vård- och näringsprodukterna för hästar,hundar och katter.

Vi samarbetar med några av de bästa forskarna. De utvecklar produkter baserade på ny teknik och ny vetenskap som kan förbättra hälsan och därmed hästens livskvalitet. Allt bygger på naturens egna produkter, rena,naturliga och fria från skadliga och förbjudna ämnen.

Alla produkter testas och uppfyller de strängaste kvalitetskrav innan de sätts i produktion. Därför kan vi garantera en 100% tillfredsställande resultat.

Innordic finns representerade ide flesta delar av världen med moderbolag i Danmark. Innordic grundades av Svenning Tvede 2010. Idén att utveckla"wellness-produkter för hästar" uppstod eftersom Evelyns barn är aktiva inom sporten.

Med en bakgrund som ingenjör utvecklade Svenning tillsammans med sitt nätverk en produkt som gav trötta hästar energi genom den unika kombinationen av naturliga och hälsosamma ingredienser.

Idag betraktas Innordic som leverantör av marknadens mest revoultionerende wellness-produkter för hästar,hundar och katter. Produkter som alla hästar, hundar och katter oavsett ras, kön,användning och ålder kan få stort utbyte av och som används av veterinärer, tränare, ägare och ryttare över hela världen.


Tilverkarens hemsida.