certifierad ehandel
  • <a id="celink997" href="http://www.ehandelscertifiering.se/">certifierad ehandel</a> <script src="https://www.ehandelscertifiering.se/lv6/bootstrap.php?url=www.tassgott.se&amp;size=80px&amp;lang=sv&amp;autolang=off&amp;grayscale=&amp;opacity=&amp;shadow=&amp;nr=997" defer="defer"></script>
Fri frakt vid 2000:- / Fri leverans Ljung & Annelund

Om PrimaDog och deras produkter

VÅR MISSION

PrimaDog för prima liv!

PrimaDog’s mission är att se till så att alla hundar lever ett prima och hälsosamt liv. Vi gör det möjligt genom att erbjuda hundar en kost som motsvarar deras naturliga näringsintag. PrimaDog för prima liv! 

VÅR VISION

PrimaDog’s vision är att alla hundar ska kunna äta foder av hög kvalité

Vi kommer att sträva mot detta mål genom att göra det enkelt och bekvämt för alla hundägare att köpa ett foder av högsta kvalité till sin hund där de köper sin egen mat. Samtidigt vill vi öka hundägarnas medvetenhet om hundens näringsbehov.


Produkterna:

  • Vetefri
  • Ingakonstgjorda smak- eller färgämnen
  • Livskraftfrån nordiska örter och bär
  • Tillverkad i Europa

PrimaDogsför alla fullvuxna hundar är högklassig näring för din bästavän. Foderkulans storlek har optimerats för mellanstora hundar ochpassar både för större och mindre munnar. Du kan alltså erbjudahela din hundflock delikata stunder oberoende av storlek. 

PrimaDog-helfoderhar utvecklats utifrån de senaste forskningsrönen och denviktigaste ingrediensen är alltid kött: hundarna är ju i förstahand köttätare. Den välsmakande huvudråvaran i detta helfoder ärdelikat och lättsmält kyckling.

Denomegahaltiga laxoljan i helfodret stöder hjärnans och ögonensvälmående och hjälper till att upprätthålla en smidig hud ochglänsande päls ända ut till svansspetsen. Som fiber- ochkolhydratkällor har lättsmält potatis, majs och äpple använts.Maten är helt fri från vete med tanke på din hunds bästa.

IPrimaDog-helfoder ingår hela den nordiska naturenssuperfood-spektrum, så att din hund får alla de vitaminer,mineralämnen och antioxidanter den behöver: hjortron, dill, havtornoch lingon – bland annat för att stöda motståndskraften. DetYucca schidigera-extrakt som tillsatts i receptet hjälper att minskalukten från avföringen och dämpa inflammationstillstånd i led-och rörelseapparaten. MOS- och FOS-prebiotika stöder de godatarmbakteriernas tillväxt och främjar det helhetsmässigavälmåendet för din hunds matsmältningskanal. 

Produkteninnehåller inte färgämnen, konstgjorda smakämnen ellergenmodifierade råvaror. 

PrimaDog-produkternashöga kvalitet garanteras med hjälp av kvalitetssäkringsprogrammenISO 9001 och HACCP.


Tillverkarens hemsida