certifierad ehandel
  • <a id="celink997" href="http://www.ehandelscertifiering.se/">certifierad ehandel</a> <script src="https://www.ehandelscertifiering.se/lv6/bootstrap.php?url=www.tassgott.se&amp;size=80px&amp;lang=sv&amp;autolang=off&amp;grayscale=&amp;opacity=&amp;shadow=&amp;nr=997" defer="defer"></script>
Fri frakt vid 2000:- / Fri leverans Ljung & Annelund

Om Tassgott

Jag som driver Tassgott heter Sofie Magnusson. Jag har en Labrador retriever hemma som alla vet har en rasproblematik med leder. Så självklart letade jag upp ett tillskott för minimera risken att min skulle drabbas av detta. Då min grannes hund som fått ledproblem blivit hjälpt av Innordics produkter var dessa en självklarhet till min hund. Men även en självklarhet för mig att vilja sprida till andra och ge de den möjligheten.

Jag har alltid varit intresserad av kunna nå saker lokalt. Så man slipper åka långt för nå bra produkter. Men har även rena produkter med det man behöver i men utan en massa extra som inte är bra för kroppen.

Så när jag beslutade mig för starta min handel var det klart att den i största mån skulle vara lokal men även kunna erbjuda frakt.


Finns även på facebook och instagram som TassgottSofie Magnusson driver även assistentstödet. Där hon hjälper andra företagare med pappersarbete, kundtjänst, lätt ekonomi m,m.

För att tillsammans är vi starka. Och alla kan behöva lite hjälp när arbetet hopar sig.
Vi har ett samarbete med några andra företag på diverse olika sätt. Vi finns inom olika genres men hjälper och stöttar varandra som personer, företagare och inom företagen. Vill du bli en av dem? Kontakta oss via ett mail till info@tassgott.se.

Dessa samarbetspartners är:

*Söker du axelremsväska eller handväska? Bags4fun har en väska för alla tillfälle! Till rätt pris och i hög kvalité. Nu har dem även nyckelfodral i läder.

*De är marknadsledande på modellanpassade stänkskydd. Mudflaps arbetar med de världsledande tillverkarna inom segmentet.

*På swevest finns det du som jägare behöver. Både knivar, kepsar, kläder och sikten.

* Kbt-coacherna Norrköping vänder sig till både privatpersoner och företag.

* Här på mrhumblebee finns magiska leksaker och förtrollande spel, pussel, pyssel och böcker.

*På Holmerup finns musikutrustning både för nybörjare och proffs.

* På urbanmini finns det fina och mysiga ekologiska barnkläder.

* Här finns en blogg på wheelwear om mode och kläder för rullstolsburna. Bra med tips och trix  från en som lever med det dagligen.

* Om man är ute efter massa olika sorters strumpor eller sådana som är svåra få tag i finns de här. På strumpboden finns många fina olika sorters strumpor för alla människor.

*Deras affärsidé är att alla skall kunna känna business-class på handleden utan att det kostarskjortan. Urflott erbjuder klockor av hög kvalitet med modern och tuff design till låga priser.

*De hjälper dig med marknadsföring på sociala medier, främst inom Facebook och Instagram. Lajomedia hjälper er skapa rätt typ av annons och hitta rätt målgrupp för att ni ska kunna få ut så mycket som möjligt av annonseringen. 

*Maxflytt erbjuder dig hjälp med flytten, oavsett om du ska flyttaditt hem eller ditt kontor. De kan också erbjuda en mängdtillhörande tjänster som kan uppkomma vid en flytt. Så som bortforsling av skräp, städning, montering eller magasinering. 

*Behandlingar gäller för män och kvinnor i alla åldrar. Theodoras har ett stort utbud av specialdesignade ansiktsbehandlingar. 

*Infinityhome har det mesta inom kost, hälsa och skönhetsprodukter. Allt för riktiga bra priser!

* Försöker du hitta den billigaste programvaran för ditt företag eller varför inte ditt dagligaliv? All mjukvara levereras i digital form, ESD, vilket innebär att efter köpets slut, en aktiveringsnyckel skickas inom 1-12 timmar eller omedelbart om du vill. Snabbt, enkelt och billigt på yoursoftwarestore.

* På odlingslandet hittar allt du behöver för att lyckas med dina odlingar.

*Älskar du sticka, virka eller brodera? Då finns det du behöver på garnfavoriten. Allt från garner, stickor till beskrivningar.

* Här finns trendiga och hållbara mobilskal.100% biologiskt nedbrytbara, skapade helt från växter. Kolla in recynity nu!

* Fina och färgglada kläder till kvinna och barn finns hos Sorana. Nu finns det även vackra skor i massa olika storlekar.

*Ska du ha picknic och behöver inspiration? Hos Picninckkungen finns allt fråntips till recept. Men även länkar till sidor som säljer saker till din picknic.

*De strävar efter att erbjuda varor av högsta kvalitet samt tillhandahålla dem till alla med ett behov. Novasan är inte bara en onlinebutik, det är en heltäckande filosofi och livsstil.

*När du tröttnat på springa runt på secondhand butiker efter vintage prylar. Eller har du kanske inte möjlighet ta dig runt som innan? På classicvintagehome kan du se vad de erbjuder i butiken men även vad du kan köpa online.

* Letar du efter handgjorda smycken i kork? Då finns de på cooorc. Då är de även veganska & ekologiska.

* VariaDesign erbjuder kvalitativa produkter som följer nutidens trender till låga priser. Du kan köpa något fint till dig själv eller någon du håller kär.  

*På natureko finns rengöring, kroppsvård och kosttillskott i ekologisk och naturlig tappning.

*Massor med olika fina klockarmband i olika utföranden och material, finns på tidochting.

*Extend har skaffat en webshop för komplettera sin salong. Här finns färger och annat som även finns på salongen.

* Sugen på ett gott kaffe från en mindre firma? Kolla in finjal´s webbshop.

* Öka säkerheten och se den oväntade besökaren på den stora HD displayen innan du bestämmer dig för att öppna dörren. Gå in på hawels nu!

* Solprodukter från ledande märken för din huds skull på Onsala sol.

* Du vet dem där mandlarna som luktar så gott på marknaden? Här finns det att nå online på tomtens mandlar. Smidigt, hygieniskt och mindre stressigt!

* Skräddarsydda, fina och färggladasolskydd mm till din barnvagn. Detta och mer finner du på Ida.P Design.

*På drömlika hem finns det lilla extra som ger ditt hem det lilla extra. Både textilier och andra söta dekorationer.

*Söker du hijab, klänningar eller andra likande plagg. Då finns dessa på Leyanas.