Inomhus Lax

  • 105 kr
Dela

PrimaCat Lax för vuxna innekatter är ett fylligt och fiskrikt helfoder för katter som uppskattar att bli serverade fisk. Det är en konst att utfodra en katt, därför har PrimaCat tillsatt färsk lax som lämpar sig också för de med mer exklusiv smak. Vår laxbaserade mat passar aktiva innekatter och den tar särskilt hand om pälsen och huden tack vare de Omega-fettsyror den innehåller. Fetter från djurriket är de enda fetterna en katt kan tillgodogöra sig.

Katten måste få sin energi från animaliskt protein, som tas upp bra. Därför är 90 procent av proteinet också i den här produkten animaliskt. PrimaCat lax-kattmat innehåller aminosyror som är nödvändiga för katten. Vi har också sörjt för att balansera taurinet och vitaminerna i maten.

PrimaCat helfoder är alltid fria från vete. På kattägarnas begäran har vi också beslutat att ta bort majsen ur våra recept, eftersom den ger många katter tarmbesvär. Vi tillsätter inte heller socker i produkterna, eftersom det på lång sikt kan orsaka katten hälsoproblem. Naturliga prebiotika i det noggrant planerade receptet främjar de goda tarmbakteriernas tillväxt, de inre organens hälsa och matsmältningen. Blandningen av fem olika superfood som finns i alla PrimaCat torrfoder fungerar som en naturlig källa till antioxidanter så att din katt ska må bra under alla livsskeden.

Förpackningsstorlek: 1,4 kg 

UTFORDRINGSANVISNINGAR/FODRINGSVEJLEDNING

Ge torrt eller lätt fuktat. Se till for att katten alltid har tillräckligt med färskt dricksvatten. Kattens dagliga näringsbehov kan variera beroende på av dess utomhusmiljö, storlek, ålder och aktivitetsnivå. Rekommenderade dagliga mängder anges i utfordringstabellen. Förslut påsen och förvara på en sval och torr plats

FODERREKOMMENDATION:

Vikt2-3 kg3-5 kg5-7 kg
Foder / dag35-50 g50-70 g70-90 g


Produktinformation