Kattsand äpple

  • 50 kr
Dela

Den högkvalitativa vita kattsanden uppfyller alla dina katters önskemål. 

Doftsatt med en lätt färsk äppeldoft, är mästaren av kattsand som gör kattägarens dagliga rengöring av kattlådor enklare.

Den äppeldoftande kattsanden styr lukt och binder de obehagliga lukterna till sig själv. Sanden är baserad på 100% naturlig och högkvalitativ kalcium bentonit, som är mycket absorberande och bildar en fast klump, vilket gör rengöringen av kattlådan snabb och effektiv. Sanden är helt naturlig lera och dess vita färg är inte kemiskt tillverkad. Kattsanden varar också länge, eftersom du inte behöver byta strö vid rengöring - ta bara bort de fasta klumparna och lådan är ren igen! Den nästan dammfria kattsanden stannar kvar i kattlådan och sprider sig inte, vilket håller din katts imperium fint och fräscht.

Det är viktigt att rengöra kattens kattlåda regelbundet, eftersom katter är mycket speciella med kattsandens renlighet. Ta bort fasta klumpar från kullen varje dag och byt ut sanden helt varje vecka eller när det inte längre är hygieniskt. Kattsand får inte kasseras genom att lägga det i avloppet eller hemkompost.

Ändrar du kattsanden? Katter kan vara mycket speciella med kattsanden de använder och vägrar att gå på toaletten när ny sand läggs i kattlådan. När du byter kattsanden ska du göra en gradvis förändring genom att spruta ett tunt lager med ny sand på den gamla sanden. När din katt vänjer sig vid lukten och strukturen i den nya sanden kan du helt ändra innehållet i kattlådan med den nya sanden.

Förpackningsstorlek: 5 l påse med handtag

SAMMANSÄTTNING/INGREDIENSER:

Vit bentonit, arom


"luktar lätt av äpple när sanden hälls upp. Doften släpps sakta när den fuktas ner och gör låd tömmande till en dans." - produkt testare.