Forever FastBreak™

48 kr

En riktig godbit till mellanmål

Gyllene kola med knaprigt jordnötssmör och ett överdrag med smak av len choklad. Oavsett om du är på språng och vill ha ett snabbt mellanmål eller om du behöver lite extra bränsle inför ett träningspass så är Forever FastBreak™ ett bra komplement till din aktiva livsstil.

För vem?

Forever FastBreak™ passar utmärkt som ett snabbt, gott mellanmål eller som extra bränsle och proteintillskott i samband med träningen. Det här är en produkt för alla som då och då blir sugna på något gott men vill välja ett lite nyttigare alternativ.

Du får:

  • 11 g protein och 3 g fiber

  • vitaminer och mineraler

  • god smak av jordnötter och choklad

  • en lagom portion som ger skön mättnadskänsla

Lyxig läckerhet med protein och fiber

Forever FastBreak™ har ett smarrigt överdrag med chokladsmak och inuti döljer sig en gyllene kola med knaprigt jordnötssmör och en aning havssalt. Här får du ett läckert mellanmål i farten, eller ett utmärkt extra proteintillskott i samband med träningen. 11 g protein och 3 g fibrer per bar ger en skön mättnadskänsla och gör dig redo för dagens utmaningar.

Med vitaminer och mineraler

Forever FastBreak™ innehåller även flera fina vitaminer och mineraler. Bland annat järn, kalcium och vitamin B12 som alla bidrar till normal energiomsättning. Här finns också krom som bidrar till att bibehålla normala blodsockernivåer och vitamin C som bidrar till att minska trötthet och utmattning.

I bekväm portionsförpackning

Lagom storlek för en portion gör Forever FastBreak™ smidig och enkel att alltid ha till hands. Perfekt att ha med i väskan när du behöver en extra boost. Eller varför inte lägga upp ett litet lager på jobbet, så att du är redo när sötsuget sätter in framemot eftermiddagen?

56 gram