Forever Alpha-E Factor

458 kr

Beställningsvara

Lyxiga droppar som ger din hud ny spänst

Forever Alpha-E Factor™ innehåller en rad ingredienser som vårdar och lugnar huden i ansiktet samt gör den smidig och len. Passar även känslig hud.

 

För vem?

Det här är en ansiktsprodukt för alla som vill ta hand om sin hud lite extra. Perfekt för mogen hud, men passar alla åldrar och alla hudtyper.

 

 

Du får:

  • en vårdande kur med utvalda ingredienser, även för känslig hud

  • gurkörtsolja, Aloe vera och kamomillextrakt

  • vitaminerna A och E

  • en högklassig hudvårdsprodukt som gör huden mjuk och smidig

Slät hud på nytt

Vi kan inte stoppa tiden, men med en bra hudvårdsrutin som innehåller effektiva ingredienser kan vi hjälpa vår hud att hålla sig mjuk och smidig längre. Forever Alpha-E Factor™ innehåller en rad hudvårdande ingredienser som vårdar och lugnar huden samt gör den smidig och len. Dessa härliga droppar hjälper huden att behålla sin fuktighet, och genom att huden blir slät får den också ett ungdomligare utseende.

Med mängder av aktiva ingredienser

I ingredienslistan hittar vi massor av hudvårdande godsaker, bland annat vitaminerna A och E, gurkörtsolja och kamomillextrakt – och vår egen Aloe vera såklart. Vitamin E är också en välkänd antioxidant. Gurkörtsolja, lecitin och sojabönsolja gör huden mjuk och len, samtidigt som kamomillextrakt (bisabolol) lugnar din hud. Massera in ett par droppar över ansikte och hals – och känn skillnaden.

Forever Alpha-E Factor™ tilldelades bedömningen EXCELLENT i dermatologiska tester utförda av Dermatest®.

30ml